Slider

Vogels; parels in het bos

Aanleiding voor het maken van de serie Vogels; parels in het bos, is mijn verwondering over de schoonheid in de natuur én de uitdaging aan om de taal van de Natuur in beeld te vangen. In deze werken zoek ik naar de verbinding tussen aarde en geest en krijgt licht en ruimte een plek evenals beweging en kleur.

Voor de serie vogels heb ik gekozen voor een sober kleurenpalet, dit om de vogel te laten zegevieren. De achtergrond is speels en onafhankelijk opgezet in diverse kleuren grijs. In mijn verbeelding is het leven van een vogel niet echt vogelvrij maar juist afhankelijk en verbonden met kwetsbare toevalligheden door de natuur of mensen ingang gezet.

Natuurimpressies

De natuurimpressies die ik maak zijn ontstaan vanuit mijn liefde voor de natuur. Wij wonen bijna in het bos met veel bomen om ons heen. Daarbij hebben we een hond waardoor ik veel in de natuur rond sjouw. Daar is zó veel te zien, te beleven en te leren waardoor de inspiratie als vanzelf aanwezig is. Het zijn een impressies van een emotionele gevoelsherinneringen.

Andere maat? Schilderij in opdracht?
Vraag naar de mogelijkheden.

Scroll naar top